Skip to main content
WijDuurzaam

Zonnepanelen advies? Alles wat u moet weten!

Lees meer
Zonnepanelen advies
WijDuurzaam

Zonnepanelen advies

Als u met uw organisatie wilt investeren in zonnepanelen dan hebt u ongetwijfeld veel vragen. Leent uw dak zich voor zonnepanelen? Moet u iets veranderen aan je elektrische installatie? Zijn zonnepanelen rendabel? WijDuurzaam helpt u graag met zonnepanelen advies, zodat u snel een antwoord hebt op deze en andere vragen.

Welke andere factoren maken investeren in zonnepanelen nog steeds interessant? WijDuurzaam helpt u graag met dit soort vraagstukken.
Onze overtuiging
Zonnepanelen advies

Hoe werken zonnepanelen?

Goed zonnepanelen advies begint met kennis over de werking. Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Dit doen ze met behulp van een fotovoltaïsche zonnecel. De hoeveelheid stroom die zo’n cel produceert is afhankelijk van de hoeveelheid licht dat er opvalt, hoe lang het licht op de cel valt en van de kwaliteit van de zonnecel.

Onze belofte

Zonnepanelen advies: ontdek hoe rendabel het is!

Zonnepanelen zijn een zeer rendabele investering in uw pand. Zelfs als subsidies in de loop van de tijd afnemen. De rendabiliteit van zonnepanelen wordt gewaarborgd door:

– Een goede prijs-kwaliteitverhouding.
– Een dalende energiefactuur.
– Een lange levensduur.
– Het onderhoudsvriendelijke karakter.
– Heldere productgaranties en opbrengstgaranties
– De terugverdientijd tussen 7 en 9 jaar.

Meestal is een zonnepanelenproject dus rendabel. Wilt u dit echt zeker weten? Laat WijDuurzaam helpen met advies op maat.

Een persoonlijk zonneplan op maat

Hoeveel zonnepanelen er op het pand kunnen worden geplaatst, is afhankelijk van de ruimte en van de ligging. De opbrengst is afhankelijk van het type waarvoor je kiest. En dit geldt ook voor de terugverdientijd. Wij maken graag een persoonlijk ‘zonneplan-op-maat’ voor u. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoekt u een geschikte aanpak om
uw organisatie te verduurzamen?

WijDuurzaam is een groep van professionals die organisaties en gemeenten snel, wendbaar en op
onafhankelijke wijze begeleidt bij het verduurzamen van hun organisatie en vastgoed.

Meer weten?
WijDuurzaam

Contact

Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? WijDuurzaam helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak.

Adresgegevens

Telefoon: 06-10688913
Ludekenskamp 15
8014 ER Zwolle
E. mail@wijduurzaamadvies.nl

Contactformulier

WijDuurzaam
Telefoon: 06-10688913
Ludekenskamp 15
8014 ER Zwolle
E. mail@wijduurzaamadvies.nl