Skip to main content
WijDuurzaam

Waarom duurzaamheid consultancy loont

Lees meer
Zonnepanelen advies
WijDuurzaam

Duurzaamheid consultancy?

Steeds meer ondernemers vinden het belangrijk om hun organisatie te verduurzamen. U ook? Dan bent u dus niet de enige! Dat levert vaak veel vragen op, zoals ‘hoe beperk ik mijn energiekosten en CO2-uitstoot?’ en ‘hoe zet ik innovatieve projecten op?’ WijDuurzaam beantwoordt deze en andere vragen met goede duurzaamheid consultancy.

 

Welke andere factoren maken investeren in zonnepanelen nog steeds interessant? WijDuurzaam helpt u graag met dit soort vraagstukken.
Onze overtuiging
Zonnepanelen advies

Duurzaamheid consultancy

Als MKB-bedrijf of vastgoedorganisatie wilt u vooruit. Vroeg of laat zullen er strengere maatregelen voor duurzaamheid komen. Steeds meer ondernemers erkennen de noodzaak van het verduurzamen van hun organisatie en voor hun panden. Ze zien dit als een kans om te innoveren en de levensvatbaarheid van het bedrijf op lange termijn te garanderen. Duurzaamheid consultancy helpt uw bedrijf om de juiste keuzes te maken, want als ondernemer kun je heel veel doen. Maatregelen nemen om de CO2-uitstoot te verminderen, bijvoorbeeld door alle elementen in je organisatie te beoordelen volgens de CO2-Prestatieladder, of door gebruik te maken van de Erkende Maatregelen Lijst (EML) met maatregelen met een terugverdientijd korter dan 5 jaar. Vanuit een heldere strategie en duidelijke instrumenten werken, om daarmee zichtbare en meetbare resultaten te bereiken. En natuurlijk gaat het over verlichting, verwarming, koeling, energiezuinige apparaten en machines en het -waar nodig- automatiseren van gebruiksinstellingen. Deze maatregelen verdienen hun investering op korte termijn terug door een lagere energiefactuur, of door meer omzet door klanten of huurders die juist bij u een product of dienst af willen nemen! Duurzaam werken werkt!

Onze belofte

Waarom zou ik inzetten op duurzaamheid consultancy?

Goede duurzaamheid consultancy vraagt om een professionele specialist. Die kan met een frisse blik naar de organisatie kijken. De voordelen?

  • U profiteert van professionele kennis over duurzaamheid en wat dit betekent voor uw organisatie.
  • Investeren in duurzame oplossingen verlaagt de (operationele) kosten van uw bedrijf.
  • U bent klaar voor de toekomst.
  • Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zowel bij B2B- als bij B2C-bedrijven. Hierdoor verbindt u uw merk met een steeds belangrijker wordende klantengroep.

Duurzaamheid consultancy van WijDuurzaam

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid consultancy? Wij helpen je graag om dit in kaart te brengen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Zoekt u een geschikte aanpak om
uw organisatie te verduurzamen?

WijDuurzaam is een groep van professionals die organisaties en gemeenten snel, wendbaar en op
onafhankelijke wijze begeleidt bij het verduurzamen van hun organisatie en vastgoed.

Meer weten?
WijDuurzaam

Contact

Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? WijDuurzaam helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak.

Adresgegevens

Telefoon: 06-10688913
Ludekenskamp 15
8014 ER Zwolle
E. mail@wijduurzaamadvies.nl

Contactformulier

WijDuurzaam
Telefoon: 06-10688913
Ludekenskamp 15
8014 ER Zwolle
E. mail@wijduurzaamadvies.nl